Тази вечер от 20:00 часа участъкът  на Брезовско шосе“ при

...
Тази вечер от 20:00 часа участъкът  на Брезовско шосе“ при
Коментари Харесай

Част от „Брезовско шосе“ в Пловдив се затваря за движение през почивните дни

Тази вечер от 20:00 часа секторът  на „ Брезовско шосе “ при кръстовището с ул. „ Полет “ се затваря за прекосяването на моторни транспортни средства, осведомят от Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “.

Причината са строително-монтажни работи по огромния европроект за водния цикъл на Пловдив.

Тежка профилирана техника следва да извърши изкопни действия на към 8 метра дълбочина, с цел да се слагат водопроводни и канализационни тръби с огромен диаметър. За да се подсигурява сигурността, е неотложно прекъсване на придвижването към строителния обект. Временната организация е в действие до 22:00 часа в неделя.

Предприети са всички ограничения, тъй че неудобството за напредване на жителите да се сведе до най-малко. Автомобилите ще имат достъп до комерсиалните обекти на „ Брезовско шосе “ преди кръстовището с ул. „ Полет “. На към 50 метра преди него ще обръщат рейсовете по линии №9 и 12.

Ето по какъв обходен маршрут ще се пътува в посока към село Войводино: кръговото кръстовище на бул. „ Цар Борис III Обединител “ с бул. „ Дунав “ и „ Брезовско шосе “, наляво по бул. „ Дунав “, надясно по ул. „ Васил Левски “, надясно по ул. „ Полет “, наляво по „ Брезовско шосе “. В противоположна посока: „ Брезовско шосе “, надясно по ул. „ Полет “, наляво по ул. „ Васил Левски “, наляво по бул. „ Дунав “, надясно по бул. „ Цар Борис III Обединител “.

Градските рейсове по линия №15 също ще се движат по обходния маршрут.

Временната организация на придвижването е обозначена с нужните пътни знаци. От Община Пловдив се извиняват се породеното стеснение и разчитат на схващане от страна на жителите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР